The Quail's scientific name is Coturnix delegorguei, and its foreign name is Harlequin Quail, and they often move in pairs rather than groups. It is often active in the plains, wastelands, streams and hillsides where dense weeds or undergrowth grow, and sometimes near arable land. Mainly eat wee...
The black-breasted Quail is known as Coturnix coromandelica or Rain Quail and is found in pairs rather than groups. It is often active in the plains, wastelands, streams and hillsides where dense weeds or undergrowth grow, and sometimes near arable land. Mainly eat weed seeds, beans, grains and berr...
Chinese Bamboo Partridge (scientific name: Bambusicola thoracica) has 2 subspecies.Grouse usually move in groups, consisting of a few to more than 20, with larger groups in winter and scattered activities during the breeding season. Each group has a fixed activity area, the feeding ground and habita...
Mountain Bambusicola fytchii is a small chicken similar in size to Mountain Bambusicola Fytchii.Bamboo chickens usually live in small groups, consisting of a few to more than 20 individuals, with large groups in winter and scattered activities during the breeding season. Each group has a fixed activ...
Tragopan (Argusianus argus) is known as the Great Argus and has two subspecies.The pheasant roosts in trees at night and rummags for food on the woodland floor during the day, spending most of its time alone, except during breeding when the females gather to watch the males display in the courtship...
Snow partrail is known as Anurophasis monorthonyx and Snow Mountain Quail.Listed on the International Union for Conservation of Nature (IUCN) 2016 Red List of Threatened Species ver 3.1 - Near Threatened (NT).Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecological balance is everyone'...
Ammoperdix heyi, also known as Sand Partridge, has four subspecies.The partridge is stout, smaller than the pheasant, fast at running and hiding, rarely flying, and soon tired of flying. Found in deserts and rocky slopes. The song of the partridge has an elegant texture and often echoes in its rocky...
Ammoperdix griseogularis and See-see Partridge. Usually living in pairs, seeds make up 80% of the bird's diet in summer, with other foods including greens, berries and insects. Considered monogamous, females usually breed in April, laying 5-7 eggs per litter, with nests embedded or hanging from...
Red-legged Partridge (Alectoris rufa) has three subspecies.Red-legged cockerels are active during the day, in the early morning and evening, and usually rest at their perch at noon. Sex likes to swarm, and small flocks of up to 20 birds are often seen wandering fields and pastures. Sometimes during...
The scientific name of the black-faced grouper is Alectoris philbyi, and the foreign name is Philby's Partridge. Action is very alert and careful, often run along the hillside or up the mountain in case of danger, never run down the mountain, running speed is extremely fast, but also good at hid...
Arabian chicken scientific name Alectoris melanocephala, foreign name Arabian Partridge, sex like cluster. Action is very alert and careful, often run along the hillside or up the mountain in case of danger, never run down the mountain, running speed is extremely fast, but also good at hiding. Also...
European grouper (scientific name: Alectoris graeca), foreign name Rock Partridge, pheasant family Grouper genus of medium chickens, there are 4 subspecies.The European grouper likes to flock. Action is very alert and careful, often run along the hillside or up the mountain in case of danger, never...
Alectoris chukar (Chuckar, Chukar, Chukar Partridge) is a medium-sized pheasant with 14 subspecies.Grouper is a resident bird. Active during the day, the sex likes to cluster, sometimes during the day to the farmland near the hillside to forage, after the shock straight to the mountain quickly run....
North African rock chicken scientific name Alectoris barbara, foreign name Barbary Partridge, sex like cluster. Action is very alert and careful, often run along the hillside or up the mountain in case of danger, never run down the mountain, running speed is extremely fast, but also good at hiding....
Congo Peacock (Afropavo congensis) : Congo peafowl, Congo Peacock, no subspecies. Congolese peacocks defy the general rules of the bird world, with females being more beautiful than males.Congo peacock is an elusive mysterious bird, because living in Africa's dark, human and animal rare rainfore...
The Sharp-tailed prairie Grouse (Tympanuchus phasianellus) is known as sharp-tailed grouse and has seven subspecies.The pintail prairie grouse is a forest bird, usually hiding in the branches of the pine tree, sometimes people walk nearby, still not moving: in the underforest brush slowly, when frig...
The Lesser Prairie-chicken (Tympanuchus pallidicinctus) has no subspecies.The range of the little grass fowl is up to 5 square kilometers for males, and 2.3 square kilometers for females. The fragmentation of local habitats by farming and human construction has put considerable pressure on the range...
The Prairie grouse (Tympanuchus cupido), also known as Greater Prairie-chicken, has three subspecies.Prairie grouse usually live in a relatively small area of a few hundred acres to cover and meet their food and water needs. If food is in short supply, they can also fly several miles for food. It is...