The Sao Tome green Pigeon is known as Columba thomensis, Maroon Pigeon, Sao Tome Olive-pigeon, SAO tome Olive pigeon, the specific habits are unknown.Listed in the International Union for Conservation of Nature (IUCN) ver 3.1: Red List of Birds 2010.Protect wild animals and eliminate wild meat.Maint...
The Cameroonian pigeon is Columbasjostedti, but its specific habits are unknown.Listed in the International Union for Conservation of Nature (IUCN) ver 3.1: Red List of Birds 2010.Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecological balance is everyone's responsibility!...
Columba junoniae The foreign language is White-tailed Laurel Pigeon, Laurel Pigeon, the specific habit is unknown.Listed in the International Union for Conservation of Nature (IUCN) ver 3.1:2010 Red List of Birds - Endangered (EN).Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecolog...
Its scientific name is Columba bollii, and its foreign name is Dark-tailed Laurel Pigeon.Listed in the International Union for Conservation of Nature (IUCN) ver 3.1: Red List of Birds 2010.Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecological balance is everyone's responsibility!...
The species is known as Columba oliviae, Somali Pigeon and Somali Stock Dove.Listed in the International Union for Conservation of Nature (IUCN) ver 3.1:2010 Red List of Birds - Data Deficiency (DD).Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecological balance is everyone's respons...
Columba oenas (Stock Dove) has two subspecies.European pigeons are resident birds. It's usually an open area to live in. Even tree nesting does not favor heavily wooded areas, and shores with holes in the cliffs are common. Flying fast, two wings inciting fast, often can hear the vibration of th...
The White collar Pigeon is Columba albitorques, and the foreign name is white-collared pigeon.Listed in the International Union for Conservation of Nature (IUCN) ver 3.1: Red List of Birds 2010.Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecological balance is everyone's responsibili...
The Snow Pigeon (Columba leuconota) has two subspecies.Snow pigeons are resident birds. Often move in groups. It mainly feeds on plant foods such as grass seeds, wild leguminous seeds and berries. Also eat highland barley, rapeseed, peas, green beans, corn and other crops.Snow pigeons breed from Apr...
The rock Pigeon (Columba rupestris) is known as Hill Pigeon and has two subspecies.Rock pigeons often travel in groups. They feed in small groups in the valleys and plains. Sometimes they form large groups of nearly 100 animals. Sex is more docile. The call is "goo goo", similar to that of...
The original Pigeon (Columba livia) is known as Rock Pigeon and has nine subspecies.The original pigeon is a resident bird. Often move in groups, a small number of a group, dozens or even hundreds of people gathered to live, sometimes living in villages, sometimes stopping in ruins, but mostly aroun...
Xenoperdix udzungwensis is Udzungwa Forest-partridge, no subspecies. Specific habits are unknown.Listed on the International Union for Conservation of Nature (IUCN) 2016 Red List of Threatened Species ver 3.1 - Endangered (EN).Protect wild animals and eliminate wild meat.Maintaining ecological balan...
Tetraophasis caucasicus, Caucasian Snowcock, likes to form groups, usually in small groups of 3-5 birds. In areas with high density, large groups of 10-20 and even up to 100 individuals can be seen. Active during the day, from dawn until dusk, often walking up the mountainside to forage until the to...
Tetraophasis caspius, Caspian Snowcock, eats seeds and plants. During the non-breeding season, they form small colonies. The nest is built on the ground, laying 6-9 eggs at a time, which are green and hatched by the female.Listed in Appendix I, Appendix II and Appendix III of the Convention on Inter...